Ženské správanie je dôležité


Žena vie byť pekná taká aká je. Aj vy si to myslíte? Je to pohľad veci. Prečo sa teda všetky ženy maľujú a dávajú si na seba plno všelijakých líčidiel, ktoré obsahujú aj chemikálie? Neuvedomujú si, že ich pleť trpí a to veľmi? Radšej by sa mali pozrieť na to, ako vyzerajú prirodzené. Prirodzená krása vyžaruje zvnútra človeka. Žena vie byť nádherná, keď sa pekne upraví. Nemyslím tým len veľa líčidiel, ale taktiež aj oblečením alebo správaním. Žena vyžaruje zo seba veľa pozitívnej energie. Ak však nie je so sebou spokojná, prenáša to na celkový dojem, ktorý majú iní ľudia na ňu. Ženská krása vyžaruje od každej ženy osobitne.

krásna žena

Sme krásne, ak sa vieme slušne správať. Elegantnosť nehrá veľkú rolu. Ak však vieme sa aj pekne obliecť, určite na druhých ľudí budeme pôsobiť omnoho lepšie, ako by sme sa správali vulgárne. Vulgárne správanie sa k žiadnej žene nehodí. Ak sa žena nevie správať, stáva sa druhým ľuďom na smiech. Máme na sídlisku jednu ženu, ktorá celý deň si hovorí len tak na balkóne. Kričí. Nie je to, že by bola opitá, ale asi je nejak mimo. Toto sa deje, že iní ľudia ju odsudzujú a smejú sa jej. Avšak, môže si za to sama. Nikto ju do takéhoto správania nenúti a robí to sama z vlastnej vôle.

žena

Žena by sa mala vedieť aj veľmi pekne a vhodne obliecť. To, čo niekedy vidím na uliciach, je až nevkusné. Mnohé ženy si oblečú hádam na seba čokoľvek, čo uvidia v obchodoch. Lenže asi  si neuvedomujú, že jednotlivé kúsky oblečenia by mali vedieť aj vhodne skombinovať. Pre mňa je to prirodzená vec, že sa viem pekne obliecť. No, niektoré sa s tým asi nenarodili. Majú s obliekaním veľký problém, ktorý hraničí až s nevkusom. Vkus na obliekanie by ste sa mali naučiť. Každá žena by sa mala správať tak, aby bola vernou manželkou, dobrou matkou svojich detí a aj dobrou ženou do spoločnosti. Všetko sa dá naučiť, len to chce trošku času. Žena vie, kedy je vhodné niečo povedať a kedy je lepšie byť ticho. Niektoré ženy sú hysterické, čo žiadnemu mužovi nie je vhod. Nemajú radi, keď sa ich ženy správajú veľmi nevhodne.